Leiderschap voor partners
16843
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16843,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16431,elementor-page elementor-page-16843

Leiderschapsvaardigheden voor partners

De leiderschapsskills voor advocatuur-, notariaat- en tax partners voor de 2de helft van dit decennium

 

De mooiste zaken aantrekken, een florerende klantenkring (uit)bouwen, toptalent motiveren om er meer uit te halen, een rolmodel zijn voor nieuwe generaties en een bovengemiddelde bijdrage leveren aan succes van kantoor als geheel; dat zijn geen skills waarmee je wordt geboren. Je versterkt het gaandeweg door te doen, te reflecteren en weer doen.

 

Springway ontwerpt en implementeert inhouse maatwerkprogramma’s voor leiderschapsontwikkeling van (equity) partners in advocatuur, notariaat- en tax. Wij kennen de skills die de meest succesvolle partners gemeen hebben.

 

In de uitvoering van de programma’s werken wij samen met topexperts in hun vakgebieden. Zoals hoogleraren en andere deskundigen op het gebied van: ondernemerschap, digitalisering en AI, moreel leiderschap, reputatie.

 

Onderstaande afbeelding is een voorbeeld van een maatwerkprogramma.